Legújabb szerzeményem

Majdnem három éve úgy döntöttem, hogy bizony minden addigi életút ellenére, a két közgazdász diploma és számos egyéb képzés mellett, én elkezdem a masszírozás mesterségét. Szerettem volna emberek közt lenni, olyan dologgal tölteni az időmet, aminek valódi és kézzel fogható értelmét is érzem, látom, segíteni szerettem volna minél több embernek. Ez azt gondolom így, hogy mellette a közgazdász szakmát is űzöm és csinálom, teljesen jól sikerül is. Ma már ott tartok, hogy van egy gyönyörű saját szalonom, egy gyönyörű weboldalam, számos visszatérő ügyfelem és még több ajánlásom.

Az ember a saját kis ékszerdoboz szalonját viszont folyamatosan újítgatja, csinosítja és szépíti. Tipikusan elmondható, hogy egy szalon soha sem lesz kész. Elér egy elég jó állapotot, egy majdnem kész formát, és aztán mindig egy picit – picit alakít rajta az ember.

Én most például a törölköző hímzés segítségével próbálom kicsit feldobni az egészet. Hiszen nekem viszonylag sok törölközőre van szükségem. Van olyan ember, aki hozza a kis saját szettjét otthonról, de nagyon ritka, és azt szerettem volna, hogy egy hímzett törölköző állomány feldobja a szalonom szépségét, és talán még inkább ismertté és különlegessé váljon ez a kis hely. Sikerült is, ugyanis a himezd.hu csapata annyira tökéletes munkát végzett, és olyan jó minőségű a törölköző, annyira tetszik minden vendégemnek, hogy sokan már rendeltek belőle önmaguk számára, otthonra is. Ezen még én is meglepődtem, de sorra érkeznek a kérések, hogy szeretnének belőle haza is vinni ha lehet, mert nem csak jó, hanem gyönyörű is lett, és még így, hímezve sem vészes az ára. Legújabb szerzeményem tehát közhírű lett és sokkal többre vitte, mint azt én valaha gondoltam volna. Azt hiszem, hogy ezek azok a hatások, amik miatt megéri ilyeneken gondolkodni és ilyenekbe belevágni.

Szólj hozzá!