A vállalatom kedvenc partnere

Amikor az ember vállalkozóvá válik rengeteg megpróbáltatáson kell hogy keresztül menjen. Kezdve attól, hogy rengetegen negatív véleménnyel fogják illetni már az ötletet is, folytatva a hatósági bürokrácia kereszttüzén odáig, hogy bizony rengeteg olyan területtel szembesül az ember, ami addig gyerekjátéknak tűnt, de egy hatalmas szörnnyé nőtte ki magát a folyamatok közben. Ilyen volt nekem a munkavédelem területe például.

Mindig is tudtam, hogy nem egy egyszerű feladat ezt a területet kézben tartani, de azt nem gondoltam volna, hogy például a jogszabályok ennyire értelmezhetetlenek számomra, vagy hogy ennyi feladat és ennyi szerteágazó szabályozás és szabályrendszer létezik mondjuk az építőipar területét tekintve. Persze tudom, hogy ebben a tevékenységi körben kiemelt szerepet kap a munkavédelmi feladatok ellenőrzése, és kiemelt szerepe is van, mert ha netán valamilyen baleset kialakul akkor kulcstényező a jó rendszer és az oktatás megléte, de azt azért nem gondoltam volna, hogy ez ennyire bonyolult és szerteágazó feladat tud lenni.

Gyorsan el is kezdtem gondolkodni, hogyan tudnám megoldani ezt a problémát, és nagyon gyorsan arra az elhatározásra jutottam, hogy ki kell szerveznem a tevékenységet, vagyis kell találnom egy megfelelő külső szakértő partnert a feladatkör betöltésére. Számtalan véleményt begyűjtöttem ismerős vállalkozásoktól, és így jutottam el a https://activesafety.hu/ csapathoz, akik azonnal meggyőztek arról, hogy nagyon profi és szakmailag is tökéletes munkát képesek nyújtani számunkra, rugalmasan és jó áron. Azóta is velük dolgozunk, immár négy éve, és azt kell mondjam, hogy ők lettek a legjobb partnereim. Soha semmilyen probléma nem volt ugyanis a szolgáltatásuk színvonalával és az eredményével sem, ráadásul nagyon rugalmasan lehet velük dolgozni. Azt gondolom ez volt a vállalkozói létem első rendkívül jó döntése, hogy velük leszerződtem.

Szólj hozzá!