Az utak királya

Annál a cégnél ahol én vagyok munkavezető nem a mindennapi feladat, a projektek, vagy a tökéletes minőség biztosítása okozta az elmúlt időszakban a legnagyobb kihívást, hanem bizony a munkaterületek megközelítése. Egy építtető cégnél dolgozom, ahol több projekt folyik egyszerre, és mivel mindegyikért én vagyok a végső szakmai felelős, így nálam csapódott le több ízben is a területek megközelíthetőségének nehézsége, hiszen nem igazán volt kiépített út még az építkezések színteréhez.

Számos megoldást kipróbáltunk, de egyre többször fordult elő, hogy valamilyen speciális szakember, felügyeleti szervi munkatárs vagy épp szaktanácsadó nem tudott eljutni a megbeszélt időpontban az aktuális építkezés helyszínére, mert egyszerűen a jármű amivel érkezett volna nem igazán volt felkészítve a terepviszonyokra, vagyis nem volt alkalmas az odajutásra. Az pedig hosszú távon nem igazán volt működőképes, hogy mindenkit odaszállítottunk a helyszínre, főleg a szakértők tekintetében, hiszen sokszor speciális szerszámokra is szükségük volt a munkához, amit nem szívesen pakolgattak egyik autóból a másikba.

Az a döntés született meg, hogy szüksége van a cégnek egy saját gréder segítségére, amivel aztán hosszú távon is bármikor meg tudja oldani az út kialakítását és akár javítását is, ha annak látnánk szükségességét. Természetesen megvizsgáltuk a bérmunka és a bérbe vétel lehetőségét is, de tekintve a területek elhelyezkedését, a használati igényt sokkal gazdaságosabbnak bizonyult egy saját gréder beszerzése, főleg úgy, hogy ha épp nincs rá szükség, bérbe is tudjuk adni akár távolabbi partner cégek számára is. A beszerzésben az Umwelt fantasztikus csapata segített, ahogyan már sokszor máskor a homlokrakodó és egyéb gépek kapcsán is. Most már minket is segít ez a fantasztikus kis gép, amit mi azóta csak az utak királyának nevezünk. Hihetetlen módon megkönnyíti a munkánkat minden egyes nap.

Szólj hozzá!