Új év, új iroda

Van egy kisebb cégem, ahol embereknek segítünk a pénzügyeik megfelelő tervezésében. Sokan gondolnak arra, hogy a jövőben, ha probléma történik jó lenne, ha lenne egy tartalék, de sajnos kevesen jutnak el oda, hogy ezt össze is rakják. Mi ezeknek segítünk.

Az elmúlt években nagyon sokan jöttek be az irodánkba, ami igen jó helyen volt a városban. Sajnos azonban későn eszméltünk és nem vettük meg, csak béreltük a helységet. Ez hiba volt, ugyanis idő közben a tulajdonos eladta az irodát, így el kellett költöznünk. A baj ezzel az, hogy a régi ügyfeleink nem biztos, hogy időben tudomást szereznek arról, hogy új helyre költöztünk, mivel nem kell túl gyakran bejönniük, elegendő sok esetben évente maximum egy alkalommal.

Sokat gondolkoztunk azon, hogyan lehetne mindenkivel tudatni, hogy irodánk elköltözik és végül is a weboldalunk megújítására esett a választás, ami már időszerű is volt. A weboldal készítés számunkra nehéz terep, ezért arra szakosodott céget bíztunk meg. Nem is ért minket csalódás, mert hamar elkészült az új oldalunk, amin jeleztük a modern felrúgó lehetőséggel az új címet. Így ezzel sem kell már idegeskedni.

Az új iroda esetében már előrelátó voltam, azonnal meg is vásároltuk, így biztosan nem fogunk úgy járni, mint a mostani esetében. Már csak át kell költözni és a régi helyünkön a szomszéddal egyeztetett tájékoztatót kirakni, arról, hogy már nem itt találnak meg minket, hanem az új helyen.

Szólj hozzá!