Keresgéltem és találtam is

Nem olyan régen érkezett el az életemben az a pillanat, amikor nem csak a középiskola nehézségeinek lezárását tudhatom magam mögött az érettségivel, hanem egyben az egyetemi éveim kezdetét is számítani kezdhetem, hiszen felvételt nyertem az általam igen preferált orvosi egyetemre a fővárosba. Persze nagyon sokan féltenek a kudarctól, a nehézségektől, a hatalmas tananyagtól, és persze a pesti élettől. Én ugyanis vidékiként nem könnyű helyzetben indulok a budapesti utcákon, ez egyértelmű tény, és hát anyagilag is iszonyatosan megterhelő jelenleg számomra az, hogy kiadó lakás terén választásra jussak.

Az egyik ismerősöm talán pontosan emiatt javasolta azt, hogy keressem fel a kiadoszobabudapest.hu csapatát és érdeklődjek kiado szoba 9 kerulet kínálatát tekintve. Mivel én nem igazán ismerem a lehetőségeket a főváros területén, ő azonban eléggé sok embert ismer aki már a főiskolai éveit tölti, egy percig sem haboztam. Azonnal felvettem a Global Best Property Zrt. csapatával a kapcsolatot és nem is kellett csalódnom. Iszonyatosan sokat segítettek abban, hogy a 9 kerület kiadó szoba kapcsán előrébb jussak, sőt, konkrét kiadó szobák megtekintését is lehetővé tették, aminek hatására bele is szerettem egy szobába.

Ma pedig már ennek a szobának a lakója vagyok, és bizony egy pillanatig sem kellett aggódnom semmi miatt. Iszonyatosan gyorsan és nagyon hatékonyan segítséget nyújtott ez a kis csapat abban, hogy gyorsan és a legtökéletesebb folyamatokkal ki tudjam venni a szobát ami megérintette a szívem. Most pedig már azt is tudom, hogy ez nem lehetett a véletlen játéka, hiszen még egy kedves lány is az orvosit kezdte velem együtt ebből a házból és iszonyatosan sokat tudtunk egymásnak segíteni, emellett pedig nagyon jó barátok is lettünk. Elképzelni nem tudok ennél jobb helyzetet a magam és persze az ő számára sem. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha kiadó szoba iránt érdeklődik, mindenképpen keresse fel ezt a kis csapatot, mert náluk jobb segítséget senki sem tud nyújtani a keresgélésben.

Szólj hozzá!