Egy házvásárlás elengedhetetlen kelléke

Amikor az ember a letelepedés időszakába lép, akkor egyszerre uralja a lelkesedés és a tenni akarás, a saját ház vagy saját lakás utáni vágy, ami aztán a gyerekei és a családja otthonaként fog tudni funkcionálni, és hát persze természetesen azt is nagymértékben végig kell gondolnia, hogy milyen értékben és milyen formában vásárol házat vagy lakást, hiszen lehet egy teljesen kulcskész ingatlan a választás tárgya, de akár egy régebbi, felújításra szoruló ház vagy lakás is, csak nyilván azon sokkal több a munka és a tennivaló.

Mi a férjemmel úgy döntöttünk, hogy semmiképp sem szeretnénk lakásban élni a gyerekeinkkel a jövőben, így aztán egy kertes házat vásároltunk meg, de nem új építésűt, mert arra nem igazán lett volna keretünk, hanem egy régebbi építésű, felújításra szoruló ház mellett döntöttünk, amiben szinte azonnal mindketten fülig szerelmesek lettünk, még úgy is, hogy tényleg nagyon sokat kellett dolgozni rajta. Persze szakembereket találni sosem könnyű feladat, de hála a jó égnek a barátaink iszonyatosan sokat tudtak ebben segíteni, hiszen ők már jórészt túl vannak ezeken a feladatokon és mindenre tudtak egy-egy jó ajánlást adni, ami felbecsülhetetlen értékkel bírt számunkra. Nélkülük és a segítségük nélkül biztosan sokkal de sokkal nehezebb feladatunk lett volna.

Na nem mondhatom, hogy így nincs szükségünk egy jó barkács bolt segítségére, hiszen szinte folyamatosan támadnak teendők a ház körül, de hála a jó égnek a fabrikshop.hu segítségével mindent nagyon gyorsan és könnyen be tudunk szerezni a feladatok elvégzéséhez. Nem lehet mindenre szakembert keresni, bizony egy kertes ház körül nagyon sokszor az embernek magának kell megoldania a feladatait. Ebben pedig hihetetlen partnerként áll mellettünk a Fabrik csapata.

Szólj hozzá!