I phone, You Phone, iPhone

Legyen szó a párválasztásról, az otthonunkról vagy a munkáról, az ember a tökéletességre törekszik. Igyekszik az élet minden területén elérni azt, hogy minden olajozottan, gördülékenyen menjen, a lehető legkevesebb kellemetlenséggel. Az iPhone is erre törekszik. Nagyon rövid időközönként jönnek az újabbnál újabb, továbbfejlesztett készülékek, egyre több alkalmazással, extrával. A formatervezést egy ideje tartja, tehát a külsőségekre nem fektet akkora hangsúlyt, mint inkább a tartalomra.

Manapság az emberek magát a telefont egyébként sem rendeltetésszerűen csak telefonálásra használják, hanem számtalan más funkciót is betöltenek, például rádiót hallgatni, fényképezni, videózni, játszani, az interneten szörfözni, itt külön kiemelném a számtalan közösségi média felületet, itt lép képbe a csúcsminőségű kamera, sőt, sokan a munkájukhoz is a mobiljukat használják. Kevesen tudják, hogy Steve Jobs alkotta meg a multi-touch képernyő ötletét, ami először lehetővé tette a kijelzőn való gépelést egér és billentyűzet használata nélkül. Ez egy hatalmas újítás volt a maga nemében, sokaknak könnyítette meg a mobilhasználatot.

Ám egy kicsit sebezhetőbbé is tette a készüléket. De legyen szó akármilyen sérülésről, hibáról, az iphone szerviz minden esetben képes a legmegfelelőbb, legszakszerűbb segítségnyújtásra. Legyen szó hardveres, szoftveres, vagy akár kijelző javításról, mindenben bizalommal fordulhatunk hozzájuk. Tehát az iPhone manapság egy nagyon divatos státusszimbólum, egy jelkép, hatalmas presztízsértéke van, melynek tulajdonosáról lerí a magabiztosság, a céltudatosság, és az igényesség.

Szólj hozzá!