A saját felelősségünk

Az tudja igazán, mi a felelősség, aki nap, mint nap az autóját vezeti. Hisz valószínű, ő már átélt megannyi váratlan meglepetést, megtanulta, hogy nem csak magára vagy az autójára kell vigyáznia, hanem mindenki másra a környezetében.  Így tudjuk biztosítani az lefektetett szabályok betartását, melyekre a KRESZ kötelez.  Viszont, ha ezt a figyelmet, ezt a tudatos, előrelátó gondolkodást, amit vezetés közben végzünk, átültetjük a hétköznapokba, akkor csodás felfedezésekre tehetünk szert.

Főleg akkor, ha egy másik olyan kiegészítő védelmében tesszük mindezt, mint mondjuk a saját cipőnk. Hiszen, ha belegondolunk, „ő” maga is egy olyan eszköz, ami a mi utazásunk kényelmére szolgál. Rá ugyanolyan nagy figyelmet kell fordítanunk, ha szeretnénk megőrizni eredeti állapotát a leghosszabb ideig, amíg csak tehetjük.  Kevesen tudják, de a cipők a vezetés közben a legsérülékenyebbek. A kárpit olyan mértékben képes a cipőnk sarkait megkoptatni, amikor a pedálokat váltogatjuk, hogy azok már javíthatatlanokká válnak. Ezért kiemelten fontos, hogy legyen kéznél egy sarokvédő cipőre.

A Heelgood olyan sarokvédővel lát el minket, amelyek a cipősarok és kéreg részeinek lefedésével védelmet nyújt az autóvezetés során.  Mindezt egy olyan elasztikus anyaggal teszi, ami tökéletesen illeszkedik cipőnkre és ellenáll a külső tényezőknek, a gumiszőnyegnek és az autókárpitnak. Egy pillanat alatt fel- és levehető, de ha rajtunk marad, sincs okunk szégyenkezni, hiszen olyan divatos megjelenése van, amivel büszkén járhatjuk például az üzletek sorait is. Cselekedjünk hát felelősségteljesen, a saját cipőink szép állapotának megőrzése érdekében is, hogy a cipőink minél tovább őrizzék meg az eredeti, csodás formájukat.

Szólj hozzá!