Az otthoni masszőröm megérkezett

Kinek ne lenne ismerős az érzés, amikor a mindennapi rohanás, az edzőteremben eltöltött idő és a folyamatos stressz okozta izomfeszülések elkezdik tenni a hatásukat és folyamatos feszülést, fájdalmat, a pihenés lehetetlenségét és kimerültséget, feszültséget okoznak. Nálam is elindult ez a folyamat, és neki is láttam masszőrt keresni, de hát jó masszőrt ma nagyon nehéz találni, másrészt pedig időpontot egyeztetni és találni talán még nehezebb, ennek hatására valami gyors életmentő segítség után kellett néznem, és az egyik nagyon jó barátom javaslatára felkerestem a leakcioztuk oldalát, ahol rá is találtam gyors keresés után az én tökéletes megoldásomra, ami egy vezeték nélküli masszázspisztoly, aminek három fokozata van.

Én nem haboztam, azonnal meg is rendeltem, hiszen semmi más segítségem nem volt még két hétig, mert akkorra tudtam masszázs időpontot szerezni magamnak. Nemsokára meg is kaptam a masszázspisztolyt, és azonnal elkezdtem használni. Azt kell mondjam, hogy tökéletesen elégedett vagyok a használhatóságával és az általa elért eredménnyel is. Nem helyettesíti a masszázst persze, de azért sokkal kellemesebben és pihentetőbben tudtam már az első használat után is aludni, és a folyamatos feszülő, szúró fájdalom is megszűnt a vállaimban és a lapockám között.

Én nem javaslom senkinek sem, hogy egy ilyennel próbálja megoldani a problémáit, mert azt nem lehet, de a folyamatos használat mellett jóval ki tudtam tolni azt az időszakot, amikor masszázsra kell mennem. Havonta kellett járnom, és így kéthavonta elég időpontot kérnem a masszőrömtől. Én azt gondolom, hogy ez egyrészt anyagilag sem mindegy, másrészt pedig időben is fontos, hogy az ember milyen sűrűn látogat ilyen helyekre. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek az izmai sokszor befeszülnek és élesen reagálnak a mindennapi stresszre, hogy próbálja ki, én biztos vagyok benne, hogy ha a teljes megoldást nem is jelenti, de nagy segítséget fog adni a jó pihenéshez és hogy kevesebbet kelljen látogatni a masszőrt.

Szólj hozzá!