Az ország legjobbjai

Amikor két éve úgy döntöttem, hogy egyedi ékszereim nem csak üzletben fogom árulni, hanem formabontó módon kilépek az online világba, és csináltatok egy webshopot, még nem tudtam, hogy ez ennyire jó döntésnek fog két éve bizonyulni. Mint ahogyan azt sem tudtam, hogy még mindig fogom tudni fokozni a dolgot.

Történt ugyanis, hogy az egyik ismerősöm webes céget alapított, közeli barátok voltunk és azt mondta, hogy életének első webshopját megcsinálja nekem kedvezményes áron. Én akkor még csak legyintettem erre, hiszen ki az, aki online szeretne ékszert vásárolni. De mivel nem mondott túl nagy árat és sok költsége sem volt, és azt mondta, hogy hihetetlen be fog futni ez a dolog, csináltunk egyet.

Az egyik ismerősömet kértem meg ekkor, hogy fotósként segítsen már, és készítsen képeket az oldalra az ékszereimről. Persze ekkor még sehol nem volt az online marketing fogalma sem bennem. Visszatekintve ezek voltak életem egyik legjobb tudatlanul elkövetett lépései. Az online értékesítés ugyanis befutott, és mivel szinte egy ékszerüzlet vagy ékszerkészítő sem lépte meg akkor ezt a döntést, hihetetlen versenyelőnybe kerültem szinte mindenkivel szemben.

A múlt hónapban azonban rátaláltam a fotoda csapatára, akik egészen egyszerűen szerintem már hihetetlen magaslatokba emelték az ékszerfotózás témakörét, és gyönyörű képeket készítettek az egyedi ékszereimről, amiket az oldalra téve hihetetlen mértékben nőtt a vásárlások száma. Én nem is gondoltam volna, hogy ezt még lehet fokozni, de üzletileg hatalmasat lendített a képek cseréje az eladásokon. Ki merem jelenteni, hogy a fotoda csapata az ország legjobb csapata jelenleg az ékszerfotózás területén is, és bátran ajánlom mindenkinek őket, hiszen nem csak tökéletes munkát végeznek és lélegzetelállító képeket adnak át, hanem nagyon jó és könnyű is velük a közös munka.

Szólj hozzá!